Szakadárok

26 települést lőnek a szakadárok Ukrajnában háború Oroszország Ukrajna Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter a minszki megállapodások súlyos megsértésének minősítette a csütörtöki Donyec-medencei tüzérségi támadásokat amelyeket a Moszkva által támogatott szakadár erők hajtottak végre ukrán ellenőrzésű. Teljes mozgósítást rendelt el szombaton a függetlenségét önhatalmúlag kikiáltó délkelet-ukrajnai úgynevezett Donyecki Népköztársaság vezetője a szeparatisták által ellenőrzött területeken - számolt be az MTI.


Egy Szetbombazott Lakossagi Haz A Harcoktol Sujtott Avgyijivka Varosban Empire State Building Empire State Empire

A Moszkva által támogatott kelet-ukrajnai szakadárok azzal vádolták csütörtökön a kijevi kormányerőket hogy az elmúlt 24 órában négyszer nyitottak tüzet a területükre.

. Ukrán nacionalisták és lengyel zsoldosok érkeztek a Donyec-medencébe a magukat önhatalmúlag kikiáltott szakadár területek határvidékére állította hétfőn Eduard Baszurin a donyecki szakadárok népi milíciájának szóvivője. A hadsereg Facebook-oldalán azt írta. A szakadárok a közösségi médiában azzal érveltek hogy csak a kormányerők tüzérségi támadásaira válaszoltak.

Összecsaptak az ukránok és a szakadárok. A szakadárok 70-szer sértették meg a tűzszünetet a nap folyamán. A két délkelet-ukrajnai szakadár terület a Luhanszki Népköztársaság és a Donyecki Népköztársaság vezetője az ukrán hadsereg állítólagos támadási.

Vallásügy régies Az a római katolikus hitételeket valló személy aki a pápa főhatóságát nem ismeri el. Mindkét fél tagadja hogy konfliktust akarna kirobbantani. így nevezhetők akármily polgári vagy társadalmi vagy testületi közönség oly tagjai kik annak egységétől bizonyos tekintetben mintegy kiszakasztják magukat pl.

A szakadárok és az orosz hatóságok jelenleg azzal vádolják Kijevet hogy támadásra készül keleten miközben Ukrajna és a Nyugat attól tart hogy Oroszország amely mintegy százezer katonát vonultatott fel a határainál hamarosan inváziót indít az ország ellen. Az ukrán haderő jelentése szerint összesen 10 települést ért. Az ukrán hadsereg közölése szerint két katona meghalt és négy megsebesült az oroszbarát szakadárok kelet-ukrajnai ágyúzásában szombaton ahol a héten fellángoló erőszak félelmet keltett hogy ez orosz katonai akciót válthat ki írja a Reuters.

Eközben Denisz Pusilin a Donyeck megyei szakadárok vezetője egy videofelvételen bejelentette pénteken hogy megkezdték az önkényesen kikiáltott szakadár népköztársaságból Oroszországba evakuálni a civil lakosokat főként gyerekeket nőket és időseket adta hírül az UNIAN hírügynökség. A szakadárok és az orosz hatóságok jelenleg azzal vádolják Kijevet hogy támadásra készül keleten miközben Ukrajna és a Nyugat attól tart hogy Oroszország amely mintegy százezer katonát vonultatott fel a határainál hamarosan inváziót indít az ország ellen. Az oroszok által támogatott donyecki szakadárok általános mozgósítást rendeltek el Ukrajnában.

A TASZSZ orosz. Kik a köz akaratnak vagy. Megkezdték az emberek evakuálását a két kelet-ukrajnai szakadár köztársaságban Donyeckben és Luhanszkban arra hivatkozva hogy az ukránok támadást indíthatnak.

A kijevi kormány provokációnak nevezte a történteket és tagadta az orosz vádakat. Attol fugg milyen oldalrol nezed a kerdest ha a szakadarok reszerol akkor ok szabadsagharcosok a nepukert a foldjeikert harcolnak es adjak akar az eletuket isa masik oldalrol ukran ok a terroristak szakadarok akik a nagy oszthatatla orszagukbol es elnyomasukbol mar nem kernehogy ezt az anyaallam Oroszorszag nem hagyja annyiban at latjuk. Az egyházi történészek a görög keletieket szakadároknak nevezték.

Mindeközben a szakadárok bejelentették hogy már több mint hatezer embert köztük 2400 gyereket evakuáltak Ukrajna keleti részből Oroszországba. Az ukrán hadsereg a Facebook-oldalán közölte hogy szombat reggel óta 70. Szakadár főnév -t -ok -ja rosszalló 1.

Az oroszok által támogatott donyecki szakadárok általános mozgósítást rendeltek el Ukrajnában. A szakadárok azt állítják hogy az ukrán tüzérség csapást mért rájuk. Már lőnek a szakadárok.

Mindkét fél tagadja hogy konfliktust akarna kirobbantani. Magyar nyelv 1862 szótárunk szerint SZAKADÁR szó jelentése értelmezése. Szakadár-t tb ok harm.

Ukrajna szerint összesen 60 alkalommal sértették meg a kelet-ukrajnai konfliktuszónára érvényes tűzszünetet a szakadárok az elmúlt 24 órában írja a Reuters. Mindeközben a nyugatiak szerint Oroszország hamis provokációt folytat amivel a saját agressziójukat akarják. Erre hivatkozva indulhat mégis az orosz támadás.

Állítólag megtámadtak több települést is. Gyenyisz Pusilin felszólította továbbá a tartalékosokat hogy álljanak készenlétben. A héten növekedett a katonai incidensek száma a kormányerőket és a szakadárokat elválasztó demarkációs vonal mentén.

A szakadárok és az orosz hatóságok jelenleg azzal vádolják Kijevet hogy támadásra készül keleten miközben Ukrajna és a Nyugat attól tart hogy Oroszország amely mintegy százezer katonát vonultatott fel a határainál hamarosan inváziót indít az ország ellen. Az ukrán parancsnokság nem csupán. Pénteken ez szerintük 66 esetben történt meg.

Kramatorszk és Szlovjanszk között fekvő repteret is ukrán katonák közelítették meg először tárgyalni próbáltak a szeparatistákkal azt követően tűzharc robbant ki. Mindkét fél tagadja hogy konfliktust akarna kirobbantani. A szakadárok által megszállva tartott nagyobb települések közelében csapatszállító járműveket vezényeltek.

A szakadárok azt is bejelentették hogy. A szakadárok több mint harminc település ellen indítottak támadást nehéztüzérségi fegyverekkel a frontvonal közelében megszegve ezzel az ukrajnai konfliktus rendezését célzó megállapodásokat - tette.


V Ukrainu Uzhe Privezli Samyj Deshevyj Avtomobil V Mire Bajaj Qute Pravda Poka Tolko Dlya Sertifikacii Ved Formal Best Luxury Sports Car Vehicles Bajaj Auto


Pin On Main Battle Tanks


Avgyijivkaban 2013 Ban Meg 35 Ezer Ember Elt Mara Azonban Alig 20 Ezer Maradt A Harcok Miatt Rengetegen Hagytak El Otthonukat A Szakadar Ter Outdoor Car Snow


Pin On World News


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Hirado Tolnataj Televizio 20181029 Captain Hat Baseball Hats Captain


Tamadnak Az Ukranok Military Vehicles Fighter Jets Monster Trucks


Pin On Horrors Of War


Donyeck A Szenbanyaszatnak Es A Neheziparnak Koszonhetoen Egykor Ukrajna Leggazdagabb Varosa Volt A Viszonylag Demokratikus Regiokat Azonban Egy O Painting Art


Hirado Tolnataj Tv 20190523 Tv Try Again Playlist


Rossijskaya Bronetehnika V Vojne Na Donbasse Ch 1 Nacionalnyj Antikorrupcionnyj Portal Antikor Bỏ Hoang


M1a2 With Mine Plow Tank Armor Armored Fighting Vehicle War Tank


Hirado Tolnataj Tv 20190128 Tv Attributes


Yaki Svyata Ukrayinci Vidznachatimut U 2018 Roci

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel